Kategoriler
Proje Haberleri

Eviş Kumru Evleri satışları devam ediyor

Eviş Kumru Evleri projesi otel konforundaki yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Çanakkale’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Eviş İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Eviş İnşaat imzası taşıyan projede 7 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokta 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 55 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 100 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Asansör sistemi ve kablo TV gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. 1 artı 1 daireler Amerikan mutfak modeline sahiptir. 2 artı 1 daireleri se kapalı mutfaklı olup ebeveyn banyosuna sahiptir. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulaması yapılmaktadır.

Eviş Kumru Evleri konumu hakkında

Proje, Çanakkale’nin Merkez İlçesi İsmet Paşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Tekzen bölgesinde yer alan proje Dumanlı Kent Sitesi ve Kampüs Sitesi karşısında yer almaktadır. Market, park alanı ve okullara yürüme mesafesindedir. Bunun yanı sıra minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Eviş Kumru Evleri fiyatları ne kadar?

Eviş Kumru Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 60 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0536 443 8218 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…