Kategoriler
Proje Haberleri

Exen Kartepe lansman avantajlarıyla satışta

Exen Kartepe konut projesi kullanım alanları, dış cephe ve peyzaj alanları ile alışılmışın dışında bir mimari tasarıma sahiptir. Projenin konumu Kocaeli’nin Kartepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje MRŞ İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 3.024 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve 30 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler bahçe dubleks, geniş teraslı çatı dubleksler ile ara kat seçeneklerine sahiptir. Üstelik 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

MRŞ İnşaat firması güvencesi ile tasarlanan proje modern yapısı ile 3.024 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde konumlanan projede 2 blok ve toplam 30 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler bahçe dubleks, geniş teraslı çatı dubleksler ile ara kat seçeneklerine sahiptir. Üstelik 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 arakat dairelerin net büyüklüğü 90 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

1 dönümlük peyzaj alanına sahip proje ailelerin keyifle vakit geçireceği sosyal alanlar yer almaktadır. İçerisinde çocuk oyun alanları, açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzu ile spor salonu bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Duşakabin, ısıcam, PVC doğrama, spot aydınlatma ve fiber internet altyapısı gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Exen Kartepe konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Kartepe İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bıldırcın Sokak’ta konumlanan proje belediye, kaymakamlık ve kent meydanın olduğu bölgede yükselmektedir. Özdilek AVM, Ormanya, Sapanca, Maşukiye gibi bölgelere yakın konumdadır. Bununla birlikte doğa ve kültür turizmine gibi bölgelere de yakın konumdadır. Şehrin karmaşasından uzakta, otobüs güzergahlarına ve sosyal alanlara yakın mesafede yer almaktadır. Ayrıca İzmit merkeze 7 kilometre ve Cengiz Topel hava üssüne 5 kilometre mesafede yer almaktadır.

Exen Kartepe fiyatları ne kadar?

Exen Kartepe projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 110 metrekare olan 2 artı 1 arakat dairelerin fiyatı 1.850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Projenin teslimi Temmuz 2023 tarihinde yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (535) 509 21 47 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…