Kategoriler
Proje Haberleri

Eye Of İstanbul Pendik yüzde 50 peşinatla

Eye Of İstanbul Pendik Başkent İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi İstanbul İli, Pendik İlçesi, Dumlupınar Mahallesi’nde yer almaktadır. Pendik konut projesinde yüzde 50 peşinat ödeyerek daire sahibi olmak mümkündür. Bu konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Eye Of İstanbul Pendik özellikleri neler?

Pendik konut projesi Pendik, Dumlupınar Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen 8 katlı konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir.

Eye Of İstanbul Pendik konut projesinde üç tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Proje kapsamında ayrıca spor salonu, yarı olimpik yüzme havuzu, sauna, hamam, buhar odası, kafeterya, otopark sunulmaktadır. Bu daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır.  Dairelerin büyüklükleri ise brüt 65 metrekare ile 135 metrekare arasında değişmektedir. Aynı zamanda konut projesinde toplam 140 daire yer almaktadır.

Daire içlerinde pek çok olanak sunulmaktadır. Ayrıca dairelerde ısıcam, intercom sistemi, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi imkanlar sunulmaktadır.

Konut projesinde bir çok sosyal alan yer almaktadır. Bu alanlar fitness salonu, Türk hamamı, sauna, kapalı yüzme havuzu gibi alanlardır. Ayrıca konut projesinde kapalı otopark, kamera sistemi, kafeterya, güvenlik gibi alanlar yer almaktadır.

Eye Of İstanbul Pendik fiyatları ne kadar?

Pendik konut projesinde yer alan dairelerin bulunduğu kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden satılık daire fiyatları 4 milyon 550 bin TL’den başlamaktadır.

65 metrekare brüt alana sahip 1+1 daireler  4 milyon 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

97 metrekare brüt alana sahip 2+1 daireler  6 milyon 790 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

135 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler  9 milyon 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesinde yüzde 50 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca konut projesi krediye uygun bir durumdadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Konut projesi, İstanbul, Pendik İlçesi, Gözdağı Mahallesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda proje ana caddeye, otobüs, minibüs ve metroya yürüme mesafesindedir. E-5 ve Pendik Köprüsüne de yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0216 312 53 28 ve 0541 676 36 86 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…