Kategoriler
Proje Haberleri

Fabay Kızılada Evler satışları başladı

Fabay Kızılada Evler projesi modern mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Fabay İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Geleneksel ve modernizmi sentezleyen mimari yaklaşımına sahip projede 90 adet konut yer almaktadır. Daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Geleneksel ve modernizmi sentezleyen mimari yaklaşımına sahip projede 90 adet konut yer almaktadır. Daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 68 metrekare ile 75 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca spor alanı, açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak klima kullanılmaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulanmaktadır. Konutlarda ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Fabay Kızılada Evler konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Fethiye İlçesi Kargı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitinde market ve park bulunmaktadır. Ayrıca dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.
Fabay Kızılada Evler projesinde fiyatlar konutların bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Konut projesinde satışlar tamamlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 96 31 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…