Kategoriler
Proje Haberleri

Famaa Art Mersin 0.69 faiz oranı ile satışta

Famaa Art Mersin konut projesi özverili güvenli yapılar inşa eden Famaa Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Üstelik söz konusu proje Mersin İli, Mezitli İlçesi, Akdeniz Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi içerisinde yükselen tek bloktan meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Famaa Yapı İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje merkezi bir lokasyonda konumlandırılmıştır. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu modern blok içerisinde toplam 26 adet daire yer almaktadır. Daireler ise lüks yapıda 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 140 metrekare olmaktadır. Projenin Yapı Kullanma İzin Belgesi alınmış ve kat mülkiyet tapuludur. Ayrıca araçların park edilebilmesi için üstü kapalı otopark yer almaktadır.

Famaa Art Mersin nerede yer alıyor?

Mersin İli, Mezitli İlçesi’nde yer alan proje Akdeniz Mahallesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok lokasyona yakın mesafede yer almaktadır.

Famaa Art Mersin fiyatları ne kadar?

Yapı kullanma izin belgesi alınan Famaa Art Mersin projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Söz konusu konut projesinde yüzde 0.69 faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca bu projede daire fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 3 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır.

200 metrekare bürüt büyüklüğe sahip 4+1 tip konutların fiyatları 3 milyon 750 bin TL’den başlamaktadır. Satılık daire fiyatları 3 milyon 750 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0534 967 81 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…