Kategoriler
Proje Haberleri

Famaa Kristal Mersin 0.69 oranıyla satışta

Famaa Kristal Mersin konut projesi özverili güvenli yapılar inşa eden Famaa Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Üstelik söz konusu proje Mersin’in Mezitli İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde yükselen tek blokta 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Famaa Yapı İnşaat güvencesi ile yaşama geçirilen proje merkezi bir lokasyonda konumlandırılmıştır. Site içerisinde konumlanan projede 13 katlı tek blok yükselmektedir. Bu modern blok içerisinde toplam 39 adet daire yer almaktadır. Daireler ise lüks yapıda 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 129 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 84 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Site ortak alanı içerisinde açık yüzme havuzu ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Bununla birlikte blokta asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Merkezi ısıtma sistemine sahip olan daireler bağımsız güneş enerjili ve bağımsız kombilidir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlar bağımsız mutfak özelliklerine sahip olarak inşa edilmiştir. Tüm dairelerde üçlü ankastre mutfak seti ve ısıcamlı cam balkon yer almaktadır.

Famaa Kristal Mersin konumu hakkında

Mersin’in Mezitli İlçesi’nde yer alan proje Akdeniz Mahallesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok lokasyona yakın mesafede yer almaktadır.

Famaa Kristal Mersin fiyatları ne kadar?

Genel iskan ve yapı kullanma izni alınan Famaa Kristal Mersin projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Söz konusu proje 0.69 faiz oranı ile sahiplerini bekliyor. Ayrıca bu projede daire fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Brüt 129 metrekare olan 2 artı 1 daireler 2.600.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0534 967 81 46 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…