Kategoriler
Proje Haberleri

Farah Garden Bahçecik satışları başladı

Farah Garden Bahçecik projesi doğa ile harmanlanan mimarisi ve kullanılan malzemelerin kalitesi ile konforlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Yavuz İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 8 adet modern yapıda villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yavuz İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede her biri katlı olmak üzere 8 adet villa konumlandırılmıştır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 185 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 170 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya ait 2 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Müstakil bir yaşam olanağı sunan projede her villaya özel yaklaşık 265 metrekarelik bahçe alanı bulunmaktadır. Üstelik peyzaj alanlarındaki minimalist detayları ile benzersiz bir konfor sunmaktadır. Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Çamaşır odası, giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, kiler alanı ve şömine gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Her villaya ait ferah yapıda teras alanları mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Farah Garden Bahçecik konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Şehit Ekrem Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yemyeşil bir çevrenin merkezinde yer alan Farah Garden Bahçecik projesi deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde market, semt pazarı, park alanı, cami, eğitim kurumları ve sağlık kurumları bulunmaktadır. Bununla birlikte dolmuş, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Farah Garden Bahçecik fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projede banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 185 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 6.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (262) 343 50 53 veya 0 (532) 320 46 53 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…