Kategoriler
Proje Haberleri

Faraz Vista Bağlıca Villaları lansmana özel avantajlarla satışta

Faraz Vista Bağlıca Villaları projesi pek çok projeye imza atan Vizör Grup & Faraz Grup ortaklığıyla hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Ankara’nın Etimesgut İlçesi’nde yer almaktadır. Projede tam müstakil ve kaba inşaat tamamlanmış olan villalar bulunmaktadır. Söz konusu villalar 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Vizör Grup & Faraz Grup ortaklığı ile yaşama geçirilen projede tam müstakil ve kaba inşaat tamamlanmış olan villalar yer almaktadır. Üstelik söz konusu villaların her biri 600 metrekarelik arsa payına sahiptir. Bu villalar ise 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 6 artı 2 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 520 metrekare ile 600 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti bulunmaktadır. Ayrıca, araçlarınızı park edebilmeniz için 2 araçlık özel otopark alanı da mevcuttur. Her villaya özel bahçe kullanım alanları yer almaktadır. Tüm villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Aynı zamanda tüm konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Villaların giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Tüm villaların içerisinde 5 adet banyo yer almaktadır. Firma tarafından, kişiye özel dizayn etmek isteyen konut sahiplerine teknik destek verilecektir.

Faraz Vista Bağlıca Villaları konumu ve fiyatları hakkında

Ankara İli, Etimesgut İlçesi’nde yer alan konut projesi Yeni Bağlıca Mahallesi’nde inşa edilmektedir.

Faraz Vista Bağlıca Villaları projesinde lansmana özel fiyat ve ödeme avantajları sahiplerini beklemektedir. Proje kapsamında büyüklüğü 520 ile 600 metrekare arasında değişen 6 artı 2 tipinde villalar bulunmaktadır. Üstelik 6 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 10.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0 543 276 07 48 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…