Kategoriler
Proje Haberleri

Farilya Asia satışları devam ediyor

Farilya Asia projesi şehrin içinde fakat gürültüsünden uzakta mükemmel bir konumda yükselmektedir. Projenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ufuk İstanbul Mesken İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 13.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde her biri 10 katlı 3 blok ve toplam 357 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Orta gelir grubuna hitap eden proje Ufuk İstanbul Mesken İnşaat güvencesi ile 13.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 10 katlı 3 blok ve toplam 357 adet daire yer almaktadır. Ayrıca, blokların zemin katlarında toplam 32 adet ticari ünite bulunmaktadır. Söz konusu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 82 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 106 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 159 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 242 metrekare olmaktadır.

Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde yürüyüş parkuru, süs havuzu, kafeterya, restoran ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Farilya Asia konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Pendik İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projenin kuzeyinde Aydos Ormanı, güneyinde ise D-100 otoyolu bulunmaktadır. Marmara Üniversitesi Pendik Hastanesi, ve Tavşantepe metro durağı yalnızca 50 metre mesafededir. Ayrıca Botaş Parkı’na da komşu durumda ve oldukça merkezi bir konumda yükselmektedir. Proje içerisindeki ticari üniteler konut sahiplerinin alışveriş ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Projenin güneyinde kalan bloklar deniz manzarasına sahiptir. Diğer bloklardaki daireler ise doğrudan ticari ünitelerin bulunduğu alışveriş meydanına bakmaktadır.

Farilya Asia projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Üstelik fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 546 553 03 03 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…