Kategoriler
Proje Haberleri

Farklı Kent 2 Satışa Sunuldu

Giresun Tirebolu konut projesi Nazka İnşaat Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Giresun İli, Tirebolu İlçesi, Yeniköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede inşaat çalışmaları ve daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Farklı Kent 2 konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Yeniköy Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje kapsamındaki konut bloğu 11 katlı olarak tasarlanmıştır. Site içerisinde bol yeşil alanlar yer almaktadır. Aynı zamanda çocuk oyun alanları ve kamelyalar da bulunmaktadır.

11 katlı bloktan oluşan Farklı Kent 2 konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 158 metrekare ile 165 metrekare arasında değişmektedir.

Farklı Kent 2 Daire Fiyatları Ne Kadar?

Giresun konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 158 metrekare büyüklüğündeki 3+1 tip daireler 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

165 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Doğayla iç içe olan konut projesi, Giresun’un Yeniköy Mahallesi’nde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0454 411 38 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…