Kategoriler
Spor

Fatih Terim belgeseli Netflix’de yayınlandı

Uzun zamandır reklamı yapılan Fatih Terim belgeseli 15 Eylül 2022 tarihi itibarı ile yayınlanmıştır. Belgesel ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix tarafından yayınlanmıştır. Söz konusu belgeselde Teknik Direktör Fatih Terim’in hayatını anlatmaktadır.

Dizi ve film platformu Netflix, Terim belgeselinin yayınlanacağını 23 Ağustos 2022 tarihinden itibaren duyurmaya başlamıştı. Ve o gün geldi, bugün itibarı ile ABD merkezli online dizi ve film platformu, Fatih Terim belgeselini yayınlamaya başlamıştır.

Fatih Terim belgeseli Netflix’de

Galatasaray Spor kulübü ve Türk futbol tarihinin en önemli futbolcu ve teknik direktörü Fatih Terim’in beklene belgeseli yayımlanmıştır. Türkçe ve İngilizce olarak yapılan röportajda, Fatih Terim’in dikkat çeken açıklamalarına yer verilmiştir. Böylece Netflix hesabı olan kullanıcılar belgeseli izleyebileceklerdir.

Futbolcu, kaptan, hoca, baba, dede, imparator. Fatih Terim belgeseli yayınlanmaya başlaması ile birlikte başta Galatasaraylı taraftarları olmak üzere futbolseverler yoğun ilgi göstermiştir.

Diğer spor haberleri için tıklayınız…