Kategoriler
Proje Haberleri

Fenix Center Antalya’da yükseliyor

Fenix Yapı firması tarafından Antalya, Konyaaltı, Liman bölgesinde hayata geçirilen ve içerisinde otel, konut, AVM yer alan bölgenin ilk karma projesi Fenix Center Antalya projesi yaklaşık 25 milyon dolarlık bir yatırım değerine sahip olacak.

Fenix Center özellikleri neler?

Antalya Batı çevre yolunun yanında yer alan arazi alanı üzerinde inşa edilen projenin sadece temeli güçlendirmek için 17 milyon TL bütçe ayrılmış durumda. Projede daire satışları ağırlıklı olarak yabancıya satılması planlanmaktadır. Fenix Center Liman projesinin çevre korumasına önem veren projeler arasında yer alması planlanıyor. Toplam 200 adet daireden meydana gelen proje 16 kat + çatı katı olarak tasarlandı.

Türkiye’de öncü olması planlanan projeye 80 yıl sonra herhangi bir dış cephe boyası yapmanıza gerek kalmayacak, proje kendi kendini yenileyecek bir teknoloji ile hayata geçirilecek. Proje içerisinde yer alan AVM açık hava veya yağmurlu havalara uygun bir konsept ile Virüs salgını nedeniyle proje içerisinde yer alan AVM’de temas en aza indirilmiş, asansörler de bu anlamda tasarlanmış durumda.

Projede 15 farklı tip daire yer alıyor

Proje içerisinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks, 4+1 olmak üzere 15 farklı tipte tasarlanan daireler yer alacak. Projede yer alan 3+1 tip daireler brüt 108 metrekare ve 3+1 dubleks daireler brüt 192 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki 4+1 tip daireler brüt 155 metrekare olarak projelendirildi. 2+1 tip daireler brüt 72 metrekare, 80 metrekare ve 92 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 1+1 tip daireler brüt 64 metrekare, 46 metrekare ve 48 metrekare olarak tasarlandı. Projede yer alan 1+0 tip daireler ise brüt 32 metrekare olarak tasarlandı.

Projede fiyatlar ne kadar?

Proje 22 Ağustos 2020 tarihinde özel fırsatlarla ön lansmana çıkmıştı. Lansmana özel fiyatlarla Fenix Center Antalya projesinde satılık daireler 590 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Yapı Ruhsatı alınan ve inşaat çalışmalarına başlanan projenin 2023 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.  Proje Liman Mahallesi, Akdeniz Bulvarı, No: 257 Konyaaltı / Antalya posta adresinde yer almaktadır.

Tel: 0242 311 52 52