Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ferah Residence’ta satılık konutlar

Tek kuleden oluşan Ferah Residance projesinde 139 adet daire, 18 adet ünite, 29 adet ofis bulunuyor. Beyaz İnşaat ve Ferah Konfeksiyon’un ortaklaşa imzasının bulunduğu proje, 5 bin 889 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde yükseliyor. İstanbul’un Avrupa Yakası’nda inşa edilen proje, önemli birçok konuma ve bağlantı yollarına yakın mesafelerde yer alıyor.

Projenin bu yılın ikinci çeyrek döneminde teslim edilmesi planlanıyor. Projede çocuk oyun alanları, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, spor salonu, alışveriş merkezi, kafeler, restoranlar ve mağazalar bulunuyor.

Ferah Residence‘ta daire fiyatları

Esenyurt’ta inşa edilen Ferah Residence projesindeki 1 oda ve 1 salon tipindeki daireler 82 metrekare genişliğinde, 2 oda ve 1 salon tipindeki daireler 120 metrekare genişliğinde, 3 oda ve 1 salon tipindeki daireler 164 metrekare genişliğinde inşa ediliyor. Projedeki 1+1 tipindeki daireler 550 bin liradan, 2+1 tipindeki daireler 825 bin liradan, 3+1 tipindeki daireler 1 milyon 50 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projedeki konutlarda merkezî ısıtma sistemi bulunurken dairelerde ebeveyn banyosu da yer alıyor. Daireler, balkonuyla inşa ediliyor. Konut alımında yapılan peşin ödemelerde yüzde 10 oranında indirim sağlanıyor. Ayrıca, firma bünyesindeki senetle 12 aya kadar faizsiz ödeme seçeneği sunuluyor.

Proje nerede bulunuyor?

Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’ne konumlandırılan Ferah Residence projesi, toplu taşıma duraklarına ve uğrak noktalara yakın mesafelerde inşa ediliyor. Proje; metrobüse, otobüs duraklarına ve E5 yoluna 1 dakikalık uzaklıkta bulunurken havalimanına 22 dakikalık mesafede yer alıyor.

TÜYAP’a 5 dakikalık, Akbatı AVM’ye ise 15 dakikalık uzaklıkta konumlandırılan proje; Marmarapark AVM, Migros, Bauhouse ve Real Market gibi alışveriş merkezlerine çok yakın bir adreste bulunuyor. Projenin ve satış ofisinin konumu; Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 1993 Sokak, No: 47 Esenyurt / İSTANBUL posta adresinde yer alıyor.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için +90 212 872 76 66 veya 444 4 029 telefon numaralarından birini arayabilirsiniz.