Kategoriler
Proje Haberleri

Fergül Kale Konakları oturuma hazır

Fergül Kale Konakları projesi Van’ın İpekyolu İlçesi’nde inşa edilen eşsiz bir lokasyona sahip konut projesidir. Aynı zamanda bahsi geçen proje Fergül İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 6.800 metrekarelik arsa alanı üzerinde 3 blok ve toplam 72 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bu benzersiz konuma sahip proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Fergül İnşaat güvencesi ile tasarlanan projenin toplam inşaat alanı 17.446 metrekare olmaktadır. 6.800 metrekarelik arsa alanı üzerinde konumlanan projede her biri 7 katlı 3 konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda ise toplamda 72 adet modern tasarıma sahip daireler yer almaktadır. Üstelik söz konusu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 180 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 150 metrekare olmaktadır. 24 saat kameralı güvenlik sistemiyle korunan projede konutlara özel kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde ise çocuk oyun parkı yer almaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi pek çok özelliği içinde barındırmaktadır. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Konutlar arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı ile birlikte aynı zamanda yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapı olarak tasarlanmıştır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi sayesinde güvenlik en üst seviyede tutulmaktadır. Konutlarda mutfak içerisinde ankastre mutfak seti, yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu yer almaktadır. Banyoların içinde Hilton lavabo ve duşakabin kullanılmaktadır. Ayrıca laminat ve seramik zemin uygulamaları, konutların şık ve modern görünümünü tamamlamaktadır.

Fergül Kale Konakları konumu hakkında

Van’ın İpekyolu İlçesi’nde yer alan proje Selimbey Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu projedeki konutlar eşsiz göl, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevrede alışveriş merkezleri, eğlence merkezleri, marketler, semt pazarları ve spor salonları gibi birçok olanak mevcuttur. Ayrıca bölgede hastaneler, sağlık ocakları ve eczaneler gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Fergül Kale Konakları fiyatları ne kadar?

Oturuma hazır durumdaki Fergül Kale Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 180 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(432) 216 67 84 veya 0(532) 310 75 76 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…