Kategoriler
Proje Haberleri

Fidaşpark Residence satışları devam ediyor

Fidaşpark Residence projesi bulunduğu bölgenin en özel ve en görkemli konumunda inşa edilmektedir. Projenin konumu Osmaniye’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje FHC Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 16.200 metrekarelik alan üzerinde 7 blok ve 199 adet daire bulunmaktadır. Üstelik bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

FHC Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 16.200 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 8 katlı olmak üzere 7 adet blok yükselmektedir. Bu bloklarda toplam 199 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 155 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sitede 9.200 metrekarelik sosyal alan yer almaktadır. İçerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, halı saha, basketbol sahası, fıtness salonu, hamam, sauna ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Projede ayak sensörü yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Merkezi uydu sistemi, Hilton banyo, gömme rezervuar ve duşakabin gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır.

Fidaşpark Residence konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Osmaniye’nin Merkez İlçesi Fakıuşağı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen proje pek çok lokasyona yakın konumdadır.

Fidaşpark Residence projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 165 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (328) 401 00 13 veya 0 (506) 662 87 37 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…