Kategoriler
Proje Haberleri

Filiz Apartmanı Moda krediye uygun fiyatlarla satışta

Filiz Apartmanı Moda projesi İstanbul’un Kadıköy İlçesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik Kadıköy rıhtımına çok yakın mesafede olmasına rağmen bölgenin en sakin, sessiz konumunda yer almaktadır. Bahsi geçen proje Onn İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 2.271 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 19 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler normal ve dubleks olmak üzere 1 artı 1 ve 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Proje hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Onn İnşaat imzası taşıyan proje 2.271 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında toplam 19 adet daire yer almaktadır. Üstelik bu daireler normal ve dubleks olmak üzere 1 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 39 ile 51 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 109 metrekare ile 112 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur.

Sitede asansör, su deposu, hidrofor ve sığınak bulunmaktadır. 1 artı 1 dairelerde 1 adet, dubleks dairelerde ise 2 adet banyo ve tuvalet bulunmaktadır. Tüm daireler klimalı olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda, 3’lü ankastre set, kombi cihazı, ses ve ısı yalıtımı, görüntülü diafon, fiber internet ve uydu sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır. Dubleks dairelerin alt katlarında salon/mutfak, 1 yatak odası, 1 banyo/wc yer almaktadır. Üst katlarında ise 1 yatak odası, 1 ebeveyn banyolu yatak odası ve teras bulunmaktadır. Bunun yanı sıra dubleks dairelerde teras alanından ulaşılabilen depo alanı bulunmaktadır.

Filiz Apartmanı Moda konumu hakkında

İstanbul’un Kadıköy İlçesi’nde yer alan proje Caferağa Mahallesi, Fazıl Hüsnü Dağlarca sokak ile Mühürdarbağı sokak arasında kalan 14 parsel üzerinde inşa edilmektedir. Kartal Metrosu, Moda tramvayı, Beşiktaş-Eminönü İskeleleri 2-3 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ayrıca Tarihi Kadıköy Çarşısı ve Bahariye Caddesi 5 dakika yürüme mesafesinde yer almaktadır. Projenin ön cephesi Mühürdarbağı Sokağı’na bakmaktadır. Mühürdarbağı sokak Kadıköy rıhtıma çok yakın bir mesafede olmasına rağmen bölgenin en sakin ve sessiz sokaklarından biridir. Çatı katında bulunan dubleks dairelerden deniz cephesinde olanlar Tarihi Yarımada, Ayasofya ve Galata Kulesi’nden Selimiye Kışlası’na kadar kapanmaz bir manzaraya sahiptir.

Filiz Apartmanı Moda fiyatları ne kadar?

Filiz Apartmanı Moda projesinde daireler krediye ve yabancı satışına uygundur. 1 artı 1 dairelerin fiyatı 3.750.000 TL ile 4.450.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 12.150.000 TL ile 12.250.000 TL arasında değişmektedir. Projenin betonarmesi tamamlanmak üzere olup daireler Eylül 2023 tarihinde teslim edilecektir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(216) 349 38 31 veya 0(530) 330 36 03 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…