Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Flex Life Studio İzmir Çiğli’de hemen teslim

Flex Life Studio konut projesi BYY İnşaat tarafından İzmir’in Çiğli ilçesinde hayata geçirildi. Toplamda 3 bin 500 metrekarelik arsa üzerine konumlandırılan bu eşsiz yapılarda özel ödeme fırsatları sizleri bekliyor. Hemen teslim ile ev sahibi olabileceğiniz projeyi kaçırmayın.

Flex Life Studio proje özellikleri

İzmir Çiğli bölgesinde yükselen konutlar için 3 bin 500 metrekare arsa alanı kullanılmıştır. İki blok üzerinden hayata geçirilen konut projesinde toplamda 157 adet daire sizleri bekliyor.  7 katlı bu özel yapılar, A konut segmenti üzerinden C segment seviyesini belirledi. Daire seçenekleri arasında 1+0, 1+1 ve 1+1 dubleks bulunmaktadır. Özellikle bekâr ve öğrenci kesime uygun olan konut tipi aynı zamanda özel ödeme koşullarına sahip.

Yatırımcılara açık olan bölgede, Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi, çevre yolu ve İzban Durağı’na oldukça yakın olan mesafesiyle kısa vadede iyi kazançlar elde edebilirsiniz. Her bir alıcısına otel konforu yaşatmaya hazır olan Flex Life Studio projesinde pek çok sosyal donatıya sahip olmaya çok yakınsınız.

Site içinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları sizleri bekliyor. Firma tarafından satış yapılan dairelerde çocuklu ailelerin de yer alabileceği unutulmadı.

Sauna, fitness merkezi, basketbol sahası gibi sağlıklı yaşama adapte olabileceğiniz düzenekler son derece lüks ve konforludur. Masa tenisi ve bilardo salonlarının bulunduğu bina içlerinde, market ve kafe hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Site içerisinde güvenlik hizmetleri yaşam alanınızı korumakla birlikte, güvenlik düzeyi kameralı sistemle arttırılmıştır.

Kapalı otoparkın bulunduğu bina içlerinde herkes kendi aracına rahatça yer bulabilecek. Ayrıca bina içlerinde su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör sistemleri en ufak soruna karşı büyük problemler yaşamanıza engel olacaktır. Konutların merkezi sistemle ısındığı bölgede, sizlerde merkezi ısıtma sisteminden yarar sağlayacaksınız. Isı pay ölçerlerin daire içlerinde hazır olduğu projede, 157 adet daireye özel bir balkon bulunuyor.

Projede yer alan daire fiyatları

Flex Life Studio konut projesi Türkiye’nin sevilen şehri İzmir’de hayat buldu. Özel fiyatların sunulduğu konut projesi yatırımcıları mutlu etmeye devam ediyor. En düşük konut fiyatının 175 bin TL’den açıldığı projede verilen paranın karşılığında beklenenden daha iyi hizmetler alacaksınız. Yapı denetimi ve zemin etüdü sağlanmış olan konut projesinde; aynı zamanda deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum sağlandı.

100 metrekareye çıkan daire boyutlarıyla yeni alıcılarını bekleyen konut projesi, hemen teslim ile ev sahibi yapmaya devam ediyor. İletişim numarasından veyahut e-Posta sisteminden yararlanarak projede daha fazla detaya sahip olabilirsiniz.

İletişim: 0530 933 30 33 / [email protected]