Kategoriler
Proje Haberleri

Flora Antik satışları devam ediyor

Flora Antik projesi bölgenin en prestijli konumunda inşa edilen proje Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik söz konusu proje Yalçınkaya Yapı İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 5 blok ve toplam 41 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise arakat ve bahçe katı olmak üzere 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Prestijli yapıya sahip proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Yalçınkaya Yapı İnşaat A.Ş. güvencesi ile tasarlanan konut projesinde her biri 3 katlı olmak üzere toplam 5 blok yükselmektedir. Bu blokların toplamında ise 41 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik dairelerin arakat ve bahçe katı seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 bahçe katı dairelerin büyüklüğü brüt 136 metrekaredir. 3 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü ise brüt 142 metrekare olmaktadır. Bu proje, son deprem yönetmeliğine uygun olarak tasarlanmıştır ve 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmetiyle donatılmıştır. Bina girişleri şifre sistemiyle kontrol edilmekte ve açık otopark alanı araçlarınız için mevcuttur. Sitenin büyük bir kısmı sosyal donatı alanları ve yeşil alanlardan oluşmaktadır, içerisinde yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, çocuk oyun alanları ve fitness center gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca, modern mimariye uygun peyzaj alanı, şelale ve süs havuzları da dikkat çekmektedir.

Bu proje hidrofor, kablo TV, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özellikle donatılmıştır. Her daire için 1 adet kiler alanı mevcuttur ve binada temizlik personeli bulunmaktadır. Engelli bireyler için yaşam kolaylığı sağlanmıştır ve daireler arasında ısı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Üstelik doğalgaz ısınma sistemi ve kombi teslimatı da mevcuttur. Yüksek güvenlikli çelik kapılar ve görüntülü intercom sistemi gibi özellikler de mevcuttur. Mutfakta üçlü ankastre mutfak seti, çift gözlü, çelik evyeli ve özel tasarımlı mutfak dolapları yer almaktadır. Aynı zamanda yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu mevcuttur, özel tasarımlı banyo dolapları, Hilton lavabo ve duşakabinler de dahil olmak üzere banyolar modern ve şık bir tasarıma sahiptir. Laminat ve seramik zeminlerin yanı sıra, asma tavan spot aydınlatma ve gizli ışık kullanımıyla daireler modern bir görünüm kazanmaktadır. Bununla birlikte, kış bahçeleri ve geniş teraslar dairelerde rahat bir yaşam sunmaktadır.

Flora Antik konumu hakkında

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi’nde yer alan proje Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu proje şehir merkezine oldukça yakın bir konumda konumlanmıştır. Bununla birlikte, konutların deniz ve doğa manzarası bulunmaktadır. Çevresinde marketler, parklar, semt pazarları ve spor salonları gibi birçok farklı olanak mevcuttur. Ayrıca, sağlık konusunda endişe duyanlar için hastaneler, sağlık ocakları ve eczaneler gibi sağlık kurumları da yakın mesafededir. Dolmuş ve minibüs durakları da bu konutlara oldukça yakındır, böylece ulaşım sorunu yaşanmamaktadır.

Flora Antik fiyatları ne kadardır?

Kat mülkiyetli Flora Antik projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 142 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 arakat dairelerin fiyatı 2.90.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(216) 449 09 99 veya 0(533) 441 69 70 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…