Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Flora Şehir 207 bin TL’den başlayan fiyatlarla

Flora Şehir 4 yatay ve 4 dikey mimarisiyle Konya Selçuklu bölgesinde dikkatleri üzerine toplayan bir konut projesidir. Dağ Mühendislik imzası taşıyan bu yapılardan hemen teslim ile ev sahibi olmak için gecikmeyin. Zira bu fiyata, bu konforun bulunmadığını bilenler sayesinde satışlar neredeyse yarı yarıya sağlanmış bulunuyor.

Flora Şehir proje özellikleri

Konya Selçuklu bölgesinde hayat bulan Flora Şehir konut projesi birbirinden çeşitli daire tipleri ile alıcının zevkine sunuldu. 4 yatay ve 4 dikey mimari olarak 8 bloktan oluşan bu yapılar, toplamda 334 daireyi içinde barındırmaktadır. 2+1, 3+1 daire seçenekleri arasından ayrıca standart, teraslı ve bahçeli konutlar sizleri bekliyor.

2+1 dairelerde boyutlar 109 ila 142 metrekare arasında değişirken, bu boyutlar 3+1 dairelerde 162 ila 177 metrekare arasında değişim göstermektedir. Ayrıca 4+1 daire seçeneklerinin bulunduğu konut projesinde boyutlar 189 metrekareden başlamıştır.

Site iç özellikleri sosyal donatılar konusunda kişiyi üst seviyelere çıkarmakta gecikmiyor. Çocuk oyun alanları sayesinde hiçbir çocuk konut içerisinde durmak zorunda değil. Kameralı güvenlik sistemiyle desteklenen site bölgesinde 7/24 güvenlik hizmetleri aktiftir. Böylece siz ve aileniz oldukça güvenli bir yaşam alanına sahip olacaksınız. İçerisinde AVM’nin bulunduğu konut projesinde adeta yok yok! Sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, basketbol sahası, yürüyüş parkuru ve yeşil alanlarıyla çok daha fazlası sizleri bekliyor.

Süs havuzlarının yeşil peyzaj alanları süslediği site içerisinde yer alan binalarda su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör bulunmaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sisteminden yarar sağlamakla birlikte ısı pay ölçerlere sahiptir. Balkon yaşantısını sevenler için sevindirici bir diğer haber konutların içerisinde sizleri bekleyen balkon tasarımları olacak.

Projede yer alan daire fiyatları

Flora Şehir konut projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilen konut projesinde en düşük fiyatlar 207 bin TL’den başlıyor. Alıcısının isteğine göre bu fiyat 297 bin TL’yi bulmaktadır. Söz konusu bölgede kiraların 700 ila 750 TL arasında değiştiğini hatırlatmakla birlikte, bu konut projesinin yatırımcısına kazandıracağı şimdiden kesin gözüyle bakılmaktadır.

Yazır Mahallesi, Gülaçar Sokak’ta bulunan projede satışlar yüzde 46 oranında tamamlandı. 36 bin arsa alanın üzerinde yükselen Flora Şehir’de mutlu bir yaşamın kapılarını aralamak için gecikmeyin. Daha fazla detaya sahip olmak isterseniz vereceğimiz numaradan veya e-Posta adresinden firmayla irtibatta kalabilirsiniz.

İletişim: 444 9 324 / [email protected]