Kategoriler
Proje Haberleri

Florya Evleri Uşak satışları devam ediyor

Florya Evleri Uşak projesi mimari konsepti ve rahat kullanım alanları ile alıcılarını bekliyor. Projenin konumu Uşak’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ekrem Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Yatak mimariye sahip bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ekrem Ceylan İnşaat firması ile tasarlanan projede her biri 3 katlı olmak üzere yatay mimariye sahip 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Söz konusu bloklarda 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 135 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra yangın alarmı ve hırsız alarmı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal donatılar içerisinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve kamelyalar bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde ebeveyn banyosu yer almaktadır.

Florya Evleri Uşak konumu hakkında

Proje, Uşak’ın Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje Atapark mevkiinde Bisqui Cafe arkasında yer almaktadır.

Florya Evleri Uşak fiyatları ne kadar?

Florya Evleri Uşak projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.580.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (276) 224 67 67 veya 0 (532) 487 31 39 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…