Kategoriler
Proje Haberleri

Florya Konutları Kütahya hemen teslim

Cihan Aykut İnşaat yapımcı firmasının imzası ile Florya Konutları Kütahya projesi inşa edildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Kütahya ilinde hayata geçirildi. Merkezi bölgede yer alan proje dört bloktan meydana geliyor.

Proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Bahsi geçen konut blokları ve daireler site anlayışı içerisinde inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje, bu kapsamda beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı olan vatandaşların ilgisini çekiyor.

Projede yer alan konut blokları üçer katlı olacak şekilde inşa edildi. Bahsi geçen proje bünyesinde 24 adet konuta yer verecek şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Projede yer alan konutlar Kütahya ilinin Merkez bölgesinde hayata geçirildi. Florya Konutları Kütahya projesindeki daireler Dumlupınar Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutların tümü aynı şekilde inşa edilmiş durumda. Tek bir plandan meydana gelen projede konutların büyüklükleri ve daire tipleri aynı. Florya Konutları Kütahya projesinde yer alan dairelerin tümü 3+1 olarak inşa edildi. Bahsi geçen 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 249 metrekare olarak planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları tıpkı büyüklük ve daire tipindeki gibi tek bir seçenekten başlıyor. Florya Konutları Kütahya projesinde yer alan konutların brüt metrekare fiyatları bin 546 TL olarak belirlendi. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki 249  metrekare büyüklüğe sahip olan konutların fiyatları ise 385 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlara sahip olmak isteyen alıcı ve yatırımcılar için taksitlendirme seçeneği ödeme planında mevcut. Butik bir proje olarak inşa edilen projede çocuklar için oyun parkı bulunuyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 533 084 88 43