Kategoriler
Proje Haberleri

Florya Yalı Adana satışları başladı

Florya Yalı projesi rezidans konsepti ile Adana’nın Çukurova İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje İzzet Oklu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde tek blokta toplam 28 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İzzet Oklu İnşaat güvencesi ile tasarlanan projede 14 katlı tek blok yükselmektedir. Rezidans konseptine sahip blokta toplam 28 adet daire yer almaktadır. Her katta 2 daire bulunmakla birlikte daireler 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 200 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 149 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Proje kapsamında oldukça geniş yelpazede sosyal faaliyet alanı bulunaktadır. İçerisinde özel tasarım lobi, mini club, fitness salonu ve etkinlik salonu yer almaktadır. Bunun yanı sıra dış özelliklerde çift asansör yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Kapalı mutfaklara sahip dairelerde giyinme odası, ebeveyn banyosu ve genel banyo bulunmaktadır. Tüm dairelerde kiler alanı yer almaktadır.

Florya Yalı konumu hakkında

Adana İli, Çukurova İlçesi’nde yer alan konut projesi Güzelyalı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik eşsiz bir lokasyona sahip olan proje ihtiyaç duyulan tüm alanlara yakın konumdadır.

Florya Yalı fiyatları ne kadar?

Florya Yalı projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca dairelerin fiyatları bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 200 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 6.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(322) 422 55 21 veya 0(545) 422 55 26 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…