Kategoriler
Proje Haberleri

Folkart Nova Aralık 2024’te teslim

Folkart Nova projesi Türkiye’nin öncü gayrimenkul geliştirici şirketlerinden olan Folkart Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu İzmir’in Konak İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde 3 kulenin ahenkle birleştiği yapıda toplam 176 adet daire ve ticari alanlar bulunmaktadır. Dairelerin normal ve dubleks olmak üzere 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar konut seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Folkart Yapı imzası taşıyan projede 38 katlı ikonik yapıda 3 adet kule yükselmektedir. Bu kulelerde toplam 176 adet daire ile ticari üniteler yer almaktadır. Daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1, 3 artı 1 dubleks ve 4 artı 1 gibi farklı seçeneklere sahiptir. Üstelik dairelerin büyüklüğü balkonlar dahil 150 metrekare ile 196 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı ve fitness merkezi bulunmaktadır. Bununla birlikte açık yüzme havuzu, kafe ve futbol sahası gibi birçok aktivite alanı yer almaktadır. Kulelerde geniş yapıda asansör sistemi mevcuttur. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve ferah balkon alanları gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Folkart Nova nerede yer alıyor?

Proje, İzmir’in Konak İlçesi Umurbey Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yeni Kent Merkezi’nde yükselen kulelerin farklı açılarda birleşmesi, panoramik manzarayı koruyarak eşsiz deniz manzarasına sahiptir. Üstelik Folkart Vega’nın hemen yanında bulunan arsada yer alan proje sosyal olanaklara, alışveriş ve lezzet merkezlerine yakın konumda yer almaktadır.

Folkart Nova fiyatları ne kadar?

Folkart Nova projesinde fiyatlar henüz belirlenmemiş olup kişiye özel ödeme koşulları sunulmaktadır. Satışa çıkmaya hazırlanan proje Aralık 2024 tarihinde teslim edilecektir.

Bahsi geçen proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 444 22 78 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…