Kategoriler
Proje Haberleri

Folmen Teras Yelki sahiplerini bekliyor

İzmir İli, Güzelbahçe İlçesi, Yelki Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Folmen İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Folmen Teras Yelki konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Güzelbahçe konut projesi Yelki Mahallesi’nde yer alan proje alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 4 villa ve 31 daireden meydana gelmektedir. Konut projesinde yer alan dairelerin oturma izni alınmış, hemen oturuma hazırdır. Proje kapsamındaki daireler somfy akıllı ev sistemlerine sahiptir. Aynı zamanda daire içlerinde yerden ısıtma sistemi, motorlu panjur, ankastre set, vestiyer, giyinme odası, kiler gibi olanaklar mevcuttur. Bunların yanı sıra çamaşır odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, klima, görüntülü diafon gibi olanaklar da daire içlerinde yer almaktadır. Daire seçenekleri arasında teraslı, dubleks tip alternatifler de yer almaktadır.

Site sosyal açıdan da oldukça zengindir. Projenin 2 bin 500 metrekarelik alanı peyzaj ve çim alanlı bahçeye ayrılmıştır. 4 bin 500 metrekarelik alan da özel kapalı otopark olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda site içerisinde yüzme havuzu, fitness salonu, pilates salonu, sauna, çocuk oyun odası, site genel aktivite salonu gibi sosyal alanlar yer almaktadır. Bunları yanı sıra proje kapsamında her daireye ait depo, 7/24 özel güvenlik, kameralı kontrol, özel giriş kartlı kapılar gibi hizmetler de sunulmaktadır. Folmen Teras Yelki konut projesinde yaşam başlamış olup, iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 203 metrekare ile 241 metrekare arasında alana sahip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daireler tamamlanmış, tapu devri hemen yapılabilmektedir.

Folmen Teras Yelki Daire Fiyatları Ne Kadar?

Kahramanmaraş konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

203 metrekare büyüklüğündeki 2+1 bahçe dairesi seçenekleri 3 milyon TL,

Brüt 231 metrekare alana sahip 2+1 teraslı dubleks daireler 3 milyon 200 bin TL,

241 metrekare brüt alana sahip 3+1 bahçe daireleri 3 milyon 200 bin TL,

Brüt 269 metrekare alana sahip 3+1 teraslı dubleks seçenekler 3 milyon 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda konut projesinde yer alan dairelerin iskanı alınmış olup kullanım durumuna uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi Güzelbahçe’nin Yelki Mahallesinin en nezih yerinde konumlandırılmıştır. Ulaşım sorunu olmaya proje aynı zamanda adliye, kamu kurumları, havaalanı, sosyal alanlara yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 273 33 30 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..