Kategoriler
Proje Haberleri

Forev Modern Haliç ön talep topluyor

Forev Yapı tarafından İstanbul, Eyüpsultan’da yeni bir projeler hayata geçiriliyor. Forev Modern firması bu yıl sonunda İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde ikinci projesine olan Forev Modern Haliç projesine başlamayı planlıyor. İnşaat sektöründe yeni istihdam imkanları sağlayacak olan Forev Modern’in Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öncü, konu ile ilgili olarak “Ülkemizin geleceğine güvenimiz tam. Yeni projelerimiz için geliştirme çabalarına başladık.” dedi.

Üreticiler yeni yatırımlar için cesaretlendi

Söz konusu olan projeler kapsamında binlerce kişiye istihdam oluşturmayı planladıklarını söyleyen Ahmet Öncü, hükumet ile birlikte Merkez Bankası’nın da atmış olduğu faiz adımları sayesinde üreticilerin söz konusu yeni yatırımlar için cesaretlendiğini belirtti.

Son iki yıldır beklemede olan tüketiciler ise, yatırımcının bu hareketi karşısında fırsatları değerlendiriyor. Öyle ki geçtiğimiz haziran ayı içerisinde tarihi satış rekorları kırıldı. Elbette bunda düşen konut kredi faizlerinin etkisi çok büyük.

Alibeyköy’de yeni proje hazırlıkları var

Bu dönemi çok iyi değerlendireceklerini belirten Forev Modern’in Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Öncü, 2020-2025 yılları için özellikle Alibeyköy bölgesinde yeni arazi arayışında olduklarını söyledi.

Yeni projeler ise panoramik Haliç manzarası ile dikkat çekiyor. İstanbul’un tarihi ve turistik semtlerinden olan Taksim ve Sultanahmet’e olan yakınlığı ile ilgi gören projeler, Büyükdere Caddesi ve Maslak gibi şehrin önemli iş ve yaşam merkezlerine olan kolay ulaşımı ile de dikkat çekiyor.

Forev Modern Haliç ön talep topluyor

Dış cephe özelliklerinde çeşitli binaları bir araya getiren proje, ferah bir yaşam alanı isteyen alıcılara tam da istediklerini sunuyor. İskandinav tarzı daireleri ile minimalizm severlere hitap eden proje, bünyesinde özel bahçeli modern yalı daireleri de barındırıyor. Forev Modern Haliç projesinde ön talep toplama süreci başladı.

Tel: 444 38 13