Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde 15 Kasım’a kadar kampanya

Metrobüs metro ve Marmaray duraklarını çevresine alan Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde, 15 Kasım’a kadar sürecek kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında, yüzde 0,79 oranlı 120 ay vadelerle ödeme planı oluşturuluyor. Ayrıca, konutlarda, yüzde 10 indirime gidilebiliyor.

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı projedeki kampanya, 500 bin liraya kadar geçerli.

Projedeki sosyal donatılar neler?

Açık ve kapalı yüzme havuzlarının bulunduğu Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde, fitness salonu, SPA, sauna, buhar odası, hamam, PlayStation odası, küçük sinema salonu ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Anlaşmalı bir hastaneden doktor çağırma imkânının bulunduğu projede, vitamin bar, kafeterya, restoran ve mağazalar da hizmet veriyor.

Fikirtepe semtine konumlandırılan projede bin 300 metrekare büyüklüğünde, sosyal tesis bulunuyor.

Projedeki evlerin fiyatı ne kadardan başlıyor?

Yiğit İDK Group ile Sinanlı Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesi, 22 bin 537 metrekarelik alana sahip arsa parseli üzerinde bulunuyor. Kadıköy ilçesinde yer alan projede 100 adet ev, 96 adet ofis, 72 adet de mağaza yer alıyor.

İstanbul’da yer alan projedeki evlerin fiyatı, 615 bin Türk lirasından başlıyor. Söz konusu olan projedeki bir odalı ve bir salonlu satılık evlerin metrekare alanları, 59 metrekare ile 95 metrekare değerleri arasında. Bu evlerin fiyatı, 615 bin liradan başlıyor, 925 bin liraya kadar uzanıyor.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesindeki 2+1  ve 3+1 evler

Bünyesinde alışveriş merkezini de barındıran projedeki 2 odalı ve 1 salonlu evler, 102 metrekare ila 191 metrekarelik alana sahip olmak üzre 1 milyon 150 bin lira ile 1 milyon 800 bin lira arasındaki fiyatlardan potansiyel alıcılarına sunuluyor.

Projedeki 3 odalı ve 1 salonlu satılık dairelerin tipleri, 131 metrekare ile 140 metrekare arasındaki büyüklük alternatiflerinde bulunuyor. Uğrak yerlere kolay ulaşım imkânı sağlayan projedeki 3+1 dairelerin fiyatıysa 1 milyon 185 bin lira ile 2 milyon 275 bin lira arasında yer alıyor.

Proje nerede inşa edildi?

Projenin satış ofisi “Eğitim Mahallesi, Hızırbey Caddesi, Yıldırım Sokak No: 3 Fikirtepe – Kadıköy / İstanbul” adresinde bulunuyor. Proje hakkında detaylı bilgiye “444 95 50” numaralı hattan ulaşılabiliyor.

Taşınmaz Haber, Zingat