Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde daire fiyatları

Metrobüsün tam karşısında yükselen Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinin konumu, İstanbullular için büyük öneme sahip durumda. Metro hattı ve Avrasya Tüneli’ni çevresine alan proje, ayrıca, Kadıköy meydanının, ilçenin meşhur semti Moda’nın ve Bağdat Caddesi’nin kesiştiği bir konumda bulunuyor. Proje, birçok önemli merkezin yakınlarında inşa edildi.

Fikirtepe’de inşaatı tamamlanan proje, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hayata geçirildi. Avrupa’nın En İyi Karma Yaşam Ödülü’ne sahip olan proje, 22 bin 537 metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde bulunuyor. Karma projenin içerisinde bin 100 adet daire, 96 adet ofis ve 72 adet mağaza yer alıyor.

Beş bloktan oluşan projeye, olası bir sağlık sorununa karşı anlaşmalı hastaneden doktor çağrılabiliyor. Projedeki dairelerin tapusu hemen verilirken tesliminin ise 2020 yılında yapılacağı planlanıyor.

Projede, Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK’nin ortak imzası bulunuyor.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy‘de sosyal donatılar

İçerisinde açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, SPA, sauna, buhar odası, hamam, PlayStation odası, vitamin bar, kafeterya, restoran, küçük sinema salonu ve çocuk oyun alanları bulunan Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde bin 300 metrekare genişliğinde bir sosyal tesisler yer alıyor. 

Projede hangi daire seçenekleri bulunuyor?

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesindeki  1+1 tipindeki daireler 78 metrekare genişliğinde, 2+1 tipindeki daireler 132 metrekare genişliğinde, 3+1 tipindeki daireler ise 180 metrekare genişliğinde satışa sunuluyor.

Akıllı ev sistemlerinin bulunduğu projedeki daireler, ankastre beyaz eşyalarıyla teslim ediliyor.

Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy projesinde daire fiyatları

Projedeki 1+1 tipindeki daireler 900 bin liradan, 2+1 tipindeki daireler 1 milyon 200 bin liradan, 3+1 tipindeki daireler ise 1 milyon 400 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcısına veriliyor.

Projedeki peşin alımlarında yüzde 20 oranında faiz indirimi sağlanırken yüzde 0,98 faiz oranıyla 120 ay vadede ödeme imkânı bulunuyor. Ayrıca, 60 ay boyunca faizsiz ödeme fırsatı da seçenekler arasında yer alıyor.

Proje nerede bulunuyor?

Eğitim Mahallesi, Hızırbey Caddesi, Yıldırım Sokak No: 3 Fikirtepe – Kadıköy / İstanbul açık adresinde konumlandırılan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını tuşlayarak ulaşabilirsiniz:

444 95 50