Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Forum Anatolia yüzde 0,64 oranlı ödeme

Kartepe’ye konumlandırılan Forum Anatolia projesinde yüzde 0,64 oranlı ödeme seçeneği sunuluyor. Konutlarının önümüzdeki yaz ayında teslim edileceği belirtilen projedeki ödemeler, satın alındıktan bir yıl sonra başlıyor.

Zeray İnşaat tarafından inşa edilen proje, 56 bin 500 metrekare büyüklüğündeki arsa alanına kuruluyor. Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde hayata geçirilmeye hazırlanan proje, 27 blok içerisinde 563 adet daireyi ve 101 adet iş yerini barındırıyor.

Kapalı otoparkına asansörle ulaşım sağlayan projede, kreş de bulunuyor.

Forum Anatolia sosyal donatılar

Dünyaca ünlü Kartepe kayak merkezine 10 dakikada ulaşım imkânı sunan projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness salonu, buhar odası, yürüyüş parkuru, bisiklet yolu bulunuyor.

Şelaleye ve özel peyzaj alanlarına yer verilen projede amfi tiyatro da yer alıyor. Ayrıca site sakinlerine kafe ve restoranlar eşlik ediyor. Site içerisindeki mağazalar, proje sakinlerinin alışveriş ihtiyacını karşılıyor.

Projedeki konut seçenekleri neler?

Forum Anatolia projesindeki konutlarda ocak, fırın ve davlumbaz bulunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30 dakikalık araç mesafesine konumlandırılan projedeki bir odalı ve bir salon ve asma kata sahip bahçeli dubleks tipi daireler brüt 124,15 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.

İzmit’in merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan projedeki 3 odalı ve bir salonlu asma kata sahip bahçeli dubleks tipi daireler brüt 178,8 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Cengiz Topel Havalimanı’na üç dakikalık mesafede yükselen projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri brüt 128,5 metrekare büyüklüğe sahip. Bu daire tiplerinin teras alanı ise 21.5 metrekare büyüklüğünde.

Forum Anatolia ara kattaki daireler

Ara katta yer alan bir odalı ve bir salonlu daire tipleri brüt 93,9 metrekarelik alana sahip. İki odalı ve bir salonlu daireler brüt 119,6 metrekare büyüklüğünde bulunuyor. Üç oda ve bir salonlu daire tipleri ise brüt 163 metrekare büyüklüğü ile brüt 207,5 metrekare büyüklüğü arasındayken bu tiplerin teras alanı en fazla 45,7 metrekare değerinde.

Projedeki çatı dubleksler

Projedeki bir odalı ve bir salonlu çatı dubleks tipindeki konutlar brüt 109,3 metrekare büyüklüğünde kurulurken bu tiplerin teras alanı ise 6,6 metrekare değerinde.

Projedeki üç odalı ve bir salonlu çatı dubleks daire tipleri brüt 284,5 metrekare büyüklüğü ile brüt 232,45 metrekare büyüklüğünde olmak üzre iki farklı seçenekle kuruluyor. Bu tiplerin teras alanı 68,6 metrekare ile 46 metrekare değerlerinde.

Forum Anatolia adres

Projedeki 1+1 dairelerden 149 adet, 2+1 dairelerden 153 adet, 3+1 dairelerden 245 adet, 4+1 dairelerden 16 adet bulunuyor.

Adres: Emekevler Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi, No.10 Kartepe / Kocaeli

Telefon: +90 444 91 41