Kategoriler
Proje Haberleri

Free Sea Big Yalıkavak satışları devam ediyor

Free Sea Big Yalıkavak projesi ödüllü malikane projesi olma özelliği taşımakta olup Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bahsi geçen bu eşsiz proje Ferhat Aydın İnvest firması tarafından hayat geçirilmektedir. Sitede birbirinden bağımsız 7 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 7 artı 1, 8 artı 1, 10 artı 1 ve 10 artı 2 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ferhat Aydın İnvest firması güvencesi ile ödüllü malikane projesi olan bu projede her biri 3 katlı olmak üzere birbirinden bağımsız 7 adet villa yer almaktadır. Söz konusu villalar 7 artı 1, 8 artı 1, 10 artı 1 ve 10 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satıştaki 10 artı 2 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 1.450 metrekare olmaktadır. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 1.000 metrekare olmaktadır. Bunun yanı sıra 1&1 misafir evi ile 1&0 şoför ve güvenlik evi mevcuttur. Sitede 7/24 özel güvenlik ve teknik hizmet desteği sağlanmaktadır. Her villaya özel 6 araçlık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her villaya özel yüzme havuzu ve bahçe alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra barbekü alanı, bahçe barı, ateş çukuru, jakuzi, fitness, spa ve özel tasarım peyzaj alanı yer almaktadır.

Villaların içerisinde asansör bulunmaktadır. Siteye ait özel iskele mevcuttur. Hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca yaz kış oturuma uygun olan bu villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Söz konusu villalarda en yüksek kalitede inşaat malzemeleri kullanılmaktadır. Mutfak, kapılar ve zemin döşemeler ithal olup ayrıcalıklı bir yaşam sunmaktadır.

Free Sea Big Yalıkavak konumu hakkında

Proje, Bodrum’un Muğla İlçesi Geriş Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yalıkavak Marina’ya 5 dakikalık bir mesafededir. Ayrıca Bodrum Merkez’e 25 dakika uzaklıktadır. Bunun yanı sıra Gündoğan 10 dakika, Türkbükü 15 dakika, Torba 20 dakika ve Gümüşlük 15 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Free Sea Big Yalıkavak fiyatları ne kadardır?

Free Sea Big Yalıkavak projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 1.450 metrekare olan 10 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 49.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (252) 522 20 40 veya 0 (530) 403 31 20 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…