Kategoriler
Proje Haberleri

Free Sea Dörttepe Haziran 2023’te teslim

Free Sea Dörttepe projesi eşsiz deniz manzarası ve kaliteli yapısı ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Milas İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Ferhat Aydın İnvest firması tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 16 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ferhat Aydın İnvest firması imzası taşıyan projede her biri 2 katlı olmak üzere 16 adet villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villa tipindeki konutların 240 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 165 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her villaya özel açık otopark alanı mevcuttur. Villaların kendine özel açık müstakil yüzme havuzu bulunmaktadır. Bununla birlikte sitede yürüyüş yolları, piknik bölgesi, spor salonu, tenis kortu, basket sahası ve çocuk oyun parkı yer almaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak klima sistemi mevcuttur. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır.

Free Sea Dörttepe konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Milas İlçesi Dörttepe Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje doğanın içinde yer alıp eşsiz bir deniz manzarasına sahiptir. Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Dörttepe Boğaziçi denize mesafesi 7 dakikadır. Ayrıca havaalanına 15 dakika, Torba’ya 20 dakika ve Bodrum Merkez’e 25 dakika uzaklıkta yer almaktadır.

Free Sea Dörttepe fiyatları ne kadar?

Free Sea Dörttepe projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 240 metrekare olan 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 12.650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik projenin teslimi Haziran 2023 tarihinde yapılacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (252) 522 20 40 veya 0 (530) 403 31 20 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…