Kategoriler
Proje Haberleri

Fundaroma donatıları nelerdir

Ankara şehrine bağlı bulunan Çankaya ilçesinde Fundaroma projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi Funda Grup imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Söz konusu olan proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlara da yer veriyor. Bu sayede bölgede daha fazla dikkat çeken Fundaroma projesi daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde yaşama kazandırılıyor. Projede bulunan daire ve dükkanlara ek olarak alıcılar için rezidanslar da inşa ediliyor.

Bahsi geçen proje toplamda 16 bin metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 99 adet konut barındıracak şekilde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Fundaroma projesi Kahire Caddesi No:1’de yer alıyor. Bahsi geçen proje Yıldız mevkiinde yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar beş farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Projede bulunan konutlar 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 2,5+1 olarak inşa ediliyor. Fundaroma projesinde konutların büyüklükleri ise 104 metrekare ile 406 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan donatılar nelerdir?

Bahsi geçen proje bünyesinde birçok donatı barındırıyor. Özellikle sosyal donatıları ile dikkat çeken proje bünyesinde AVM barındıracak şekilde inşa ediliyor. Fundaroma projesi kapsamında sauna, fitness merkezi, Türk hamamı, sinema, bilardo, masa tenisi gibi aktivite alanları mevcut.

Konutların 2020 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 39 82