Kategoriler
Emlak Haberleri

Garanti BBVA Mortgage’dan ev kredisine 300 TL hediye

Garanti BBVA Mortgage, ilk defa ev alacaklara 300 lira hediye veriyor. Kampanya 31 Aralık’a kadar geçerli olacak.

İlk defa konut satın alacaklara küçük ev ihtiyaçları için 300 lira “Bonus” para veriyor. Aralık ayının son gününe kadar Garanti BBVA Mortgage’den  50 bin lira ile 100 bin lira arasında konut kredisi çeken ilk bin kişiye hediye para verilecek.

Garanti Bonus, Money Bonus, Bonus Flexi, Flexi kartlarındaki kullanımların geçerli olduğu kampanyaya banka şubelerinden, garantimortgage.com İnternet adresinden ya da 444 3846 telefon numarasını arayıp 444 kodunu tuşlayarak başvurulabiliyor. 

Yeni kampanyalar gelecek

Konut kredisi kullananların çoğunluğu ilk defa satın aldığını belirten Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, ileride farklı kampanyalara da imza atacaklarının sinyalini verdi. Atay, “Günümüzde konut kredisi kullananların büyük bölümünü ilk evini satın almak isteyenlerin oluşturduğunu gözlemliyoruz. Bu nedenle, ev sahibi olurken Garanti BBVA Mortgage’ın avantajlı faiz oranları ve kredi seçeneklerini tercih eden müşterilerimize bir ev hediyesi vermek istedik. Bir ay sürecek kampanya kapsamında 300 lira bonus hediye ederek ev ihtiyaçlarına küçük bir katkıda bulunuyoruz. Önümüzdeki dönemde, farklı kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olan müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Garanti BBVA Mortgage konut kredisi faiz oranı

Banka 31 Aralık’a kadar ilk defa konut kredisi alacaklara 300 lira hediye veriyor. Bankadan 50 bin lira ile 100 bin lira arasında kredi kullanacak ilk bin kişi kampanyadan hak kazanacak. Garanti BBVA Mortgage üzerinden 100 bin liralık 120 ay vadeli kullanıma yüzde 1.02 oranında faiz uygulanıyor.

Faizlerle beraber tahsis, ekspertiz, rehin alma ücretleriyle beraber toplam 173 bin 834 lira 6 kuruş liralık tutar veriliyor. Banka 240 aya kadar varan vade seçenekleriyle kredi hizmeti sunarken 240 ay vadeli 120 bin liralık krediye yüzde 1,16 faiz oranı ücreti alıyor. Masraflarla beraber geri ödeme tutarı ise toplam 356 bin 461 lira 97 kuruş oluyor.