Kategoriler
Proje Haberleri

Garden Suite Antalya satışları devam ediyor

Garden Suite Antalya konut projesi Miks-Nepa İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Bahsi geçen proje isminden de anlaşıldığı gibi Antalya’nın Aksu İlçesi’nde yer almaktadır. Proje kapsamında site içerisinde 141 adet daire bulunmaktadır. Zemin katta konumlanan ve 2 blokta toplam 18 adet bulunan dubleks daire mevcuttur. Üstelik önlerinde bulunan geniş bahçeleri ve 2 kat yükseklikteki hacmi ile esnek kullanım imkanına sahip bir loft yaşam şeklinde tasarlanmıştır. Daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Miks-Nepa İş Ortaklığı güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında 141 adet daire yer almaktadır. Zemin katta konumlanan ve 2 blokta toplam 18 adet bulunan dubleks daire mevcuttur. Üstelik önlerinde bulunan geniş bahçeleri ve 2 kat yükseklikteki hacmi ile esnek kullanım imkanına sahip bir loft yaşam şeklinde tasarlanmıştır. Bahsi geçen projede daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü 73 metrekare ile 147 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü 137 metrekare ile 147 metrekare arasında değişmektedir. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Üstelik deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; yürüyüş parkuru, açık yüzme havuzu, güneşlenme terası ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Projenin en dikkat çeken özelliği, blokların önünde çelik konstrüksiyonla yapılacak düşey bahçe yapısına sahip olmasıdır. Üstelik bu yapı ile katlardaki dairelerin balkonlarının önünde, bloklara gizlilik ve gölgeleme gibi avantajlar sağlayan ve ortalama 15 metrekarelik bahçeler yer almaktadır. Geniş teras ve balkonlara sahip konutlarda ankastre mutfak seti yer almaktadır.

Garden Suite Antalya konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Antalya’nın Aksu İlçesi Serik Caddesi üzerinde inşa edilmektedir. Perge antik yerleşkesine ev sahipliği yapan Aksu ilçesinde yer alan proje konumu ve sağladığı hizmetlerle huzurlu bir yaşam fırsatı sunmaktadır.

Garden Suite Antalya projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Ayrıca fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir.

Bu proje hakkında fiyat bilgisi ve detaylı bilgi için 0 242 463 12 07 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…