Kategoriler
Proje Haberleri

Gardenia Park Kabaoğlu satışları devam ediyor

Gardenia Park Kabaoğlu projesinde eşsiz müstakil yaşam alanları sahiplerini bekliyor. Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer alan proje Mehmet Kavan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplam 15 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar ise 4 artı 1, 5 artı 2 ve 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Mehmet Kavan Yapı güvencesiyle tasarlanan proje kapsamında toplam 15 adet müstakil villa yer almaktadır. Site içerisinde konumlanan bu villalar 4 artı 1, 5 artı 1 ve 6 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 232 metrekaredir. 5 artı 2 villaların büyüklüğü brüt 354 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 347 metrekare olmaktadır. Bu sitedeki villaların güvenliği 7/24 kamera sistemi ve güvenlik personeli ile sağlanmaktadır. Konukların araçlarını park edebilmeleri için hem kapalı hem de açık otopark alanı mevcuttur. Bazı villalar, özel müstakil yüzme havuzlarına sahipken, diğerleri ortak kullanım alanına sahip açık yüzme havuzunu paylaşmaktadır.

Villalar, yüksek kaliteli ısı yalıtımı ve ses yalıtımı ile donatılmıştır. Ayrıca, yerden ısıtma sistemi, evdeki sıcaklığı istikrarlı ve konforlu hale getirmek için kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlar ayrıca akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup, görüntülü diafon sistemine sahiptir. Mutfaklarda ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu yer almaktadır. Banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin gibi lüks özellikler bulunmaktadır. Parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Bunun yanı sıra çamaşır odası, şömine ve ferah teras alanı gibi pek çok özellik de mevcuttur.

Gardenia Park Kabaoğlu konumu hakkında

Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer alan proje Kabaoğlu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa ve havuz manzarasına sahiptir.  Merkezi konumu sayesinde marketler, hastane, eczane ve üniversite yakın mesafede yer almaktadır. Aynı zamanda minibüs ve otobüs durakları yakın konumdadır.

Gardenia Park Kabaoğlu fiyatları ne kadar?

Gardenia Park Kabaoğlu projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 354 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 villaların fiyatı 13.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 347 metrekare büyüklüğe sahip 6 artı 1 villaların fiyatı 13.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0(532) 416 30 41 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…