Kategoriler
Proje Haberleri

Gavize Park Evleri satışları devam ediyor

Gavize Park Evleri projesi yatırıma uygun, ferah yaşamı ve ulaşım kolaylığı ile yüksek hayat standartları sağlamaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje İsmailoğlu Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. 13.321 metrekarelik inşaat alanı üzerinde 3 blok ve 28 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise giriş ve çatı dubleksi olmak üzere 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

İsmailoğlu Yapı güvencesi yükselen proje 13.321 metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 3 blok ve toplam 28 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler giriş ve çatı dubleksi olmak üzere 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 giriş dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 156 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 çatı dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 183 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; fitness salonu, çocuk oyun alanları, kamelya, süs havuzu ile toplantı odası bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, şofben, duşakabin, kiler ve spot aydınlatma gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Gavize Park Evleri konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Gebze İlçesi Yenikent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. TEM ve E-5 bağlantılarına çok yakın bir konumdadır. Osmangazi köprüsüne 15 kilometre, Gebze Feribot iskelesi 7 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı 17 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca M.Ü. Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Anadolu Sağlık Merkezi, Gebze Fatih Devlet Hastanesine yakın mesafededir. Bunun yanı sıra projenin 50 metre çevresinde Şehit Er Oğuzhan Demir Olimpik Buz Sporları Salonu ve Merkez Prime Hastanesi yer almaktadır.

Gavize Park Evleri fiyatları ne kadar?

Gavize Park Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 156 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 giriş dubleks dairelerin fiyatı 4.933.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 183 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 çatı dubleks dairelerin fiyatı 6.907.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 533 248 26 52 veya 0 262 721 24 41 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…