Kategoriler
Proje Haberleri

Gaziantep Nizip Menderes Toki kura sonuçları belli oluyor

Gaziantep Nizip Menderes Toki kura sonuçları yapılacak olan çekiliş ile belli olacaktır. Bu Gaziantep Nizip Menderes toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesi Gaziantep İli, Nizip İlçesi, Menderes Mahallesi’nde yer almaktadır. Bununla birlikte bu toplu konut projesinde hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır.

100 bin sosyal konut projesi kapsamında başlatılan kampanyada Türkiye genelinde 81 ilde hayata geçirilmektedir. Gaziantep Nizip Menderes 452 Konut projesi ve Gaziantep Nizip Yunusemre 47 Konut projesinde yer alan konutlar için kura çekilişi yapılacaktır. Bu konut projesindeki toplam 499 adet konutun konut belirleme kurası çekilişi yapılacaktır. 499 adet konutun ise 403 tanesi 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca 96 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

Gaziantep Nizip Menderes 452 Konut projesindeki 452 adet dairenin 356 tanesi 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca 96 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Diğer Gaziantep Nizip Yunusemre 47 Konut projesinin tamamı ise 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

Sosyal konutların kura çekilişleri ise 14 Ağustos 2023 tarihinde başlayacaktır. Çekiliş sonucu ile birlikte Gaziantep Nizip Menderes Toki kura sonuçları ve Gaziantep Nizip Yunusemre Toki kura sonuçları belli olacaktır.

Gaziantep Nizip Menderes ve Yunusemre kura çekilişi

Bu Gaziantep Nizip Menderes ve Yunusemre projelerinde yer alan konutlar için konut belirleme kurası çekilişi 14 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Hak sahipliği kura çekilişi 14 Ağustos 2023 tarihinde Pazartesi günü yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi Pazartesi günü saat 11:00’de başlayacaktır. Ve ayrıca Gaziantep Nizip Menderes ve Yunusemre Toki Konutları projesinde toplam 499 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır.

Konut Belirleme Kurası çekilişi TOKİ’nin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı yayınlanacaktır. Projedeki 499 adet konut için başvurular yapılmıştır.

Bu toplu konut projesindeki 2+1 tip daireler brüt 86.12 metrekare büyüklüğe sahiptir. 3+1 tip daireler brüt 101.95 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca fiyatlara bakıldığında ise 2+1 tip dairelerin fiyatları 857.816 TL’den başlamaktadır. Bununla birlikte 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 1.009.070 TL’den başlamaktadır.

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden ilk etapta yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 180 ay vade ile ödenebilmektedir. Peşinat, sözleşme imzalama aşamasında ödenecektir.

Gaziantep Nizip Menderes Toki kura sonuçları

Toplu konut projesindeki tüm dairelerin kura çekilişi 14 Ağustos 2023 tarihinde Pazartesi günü yapılacaktır. Ayrıca hak sahibi belirleme kura çekilişi saat 11:00’de canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Gaziantep Nizip Menderes ve Yunusemre konut projelerindeki konutların hak sahipliği kuraları çekildikten sonra daire sahipleri belli olmuştur. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Gaziantep Nizip Menderes ve Yunusemre kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…

Gaziantep Nizip Menderes Toki kura sonuçları  Gaziantep Nizip Yunusemre Toki kura sonuçları