Kategoriler
Proje Haberleri

Gaziantep Ortaköy Konutları satışta

Gaziantep Ortaköy Konutları konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Gaziantep’in Şahinbey İlçesinde yükselen proje Ali Yüksel İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje henüz yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Şahinbey İlçesi Küçükkızılhisar Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Gaziantep Ortaköy Konutları muhteşem konumlu, ekolojik daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler yerden ısıtma, cam balkon, vestiyer ve daha pek çok özellikleriyle satışa sunulmuştur.

Tek bloklu site içerisinde oyun parkı, hamam gibi olanaklar mevcuttur. Ayrıca sitede kamera sistemi, otopark, kapıcı, jeneratör, güvenlik gibi hizmetler de bulunmaktadır. Bunların yanı sıra elektrikli otomobil şarj üniteleri ve çatılarda yer alan güneş panelleriyle doğa dostu bi projedir. Mersin Tarsus konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 3,5+1 teraslı daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler brüt 232 metrekare büyüklüğündedir.

Gaziantep Ortaköy Konutları nerede?

Gaziantep konut projesi, Gaziantep İli, Şahibey İlçesi, Küçükkızılhisar Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje okul, semt pazarı, park, ulaşım noktaları gibi yerlere de yakın mesafededir.

Gaziantep Ortaköy Konutları fiyatları ne kadar?

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

232 metrekare alana sahip olan 3,5+1 tip daireler 1 milyon 100 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler krediye uygundur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0535 975 45 36 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…