Kategoriler
Proje Haberleri

Gedikkaya Can Evler satışları devam ediyor

Gedikkaya Can Evler projesi kaliteli ve rahat bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Giresun’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Global Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde yükselen 8 blokta toplam 172 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Global Yapı güvencesi ile hayata geçirilen proje kapsamında 8 blok ve toplam 172 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 182 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 160 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde; market, kafeterya, çocuk oyun alanları, çok amaçlı spor salonu ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Asansör, merkezi uydu sistemi ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar bireysel doğalgazlı olup yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde laminat mutfak dolapları bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Her dairede kiler alanı yer almaktadır.

Gedikkaya Can Evler konumu hakkında

Proje, Giresun’un Merkez İlçesi Kavaklar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa manzarasına sahiptir. Söz konusu projenin bulunduğu konumda alışveriş merkezi, semt pazarı, spor salonu, cami, eczane, hastane ve eğitim kurumları mevcuttur. Dolmuş durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Gedikkaya Can Evler fiyatları ne kadardır?

Gedikkaya Can Evler projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 182 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.300.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ancak mutfak dolabı, giyinme dolabı, katlanır camlar ve daire içi gaz tesisatı ve kombi fiyata dahil değildir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (454) 505 00 55 veya 0 (532) 742 00 28 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…