Kategoriler
Proje Haberleri

Genç Barış Sitesi satışları başladı

Genç Barış Sitesi projesi hayallerin ötesinde vadettiği yaşam alanları ile konforlu ve modern bir hayat sunmaktadır. Projenin konumu Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje As Barış İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında toplam 27 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

As Barış İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında 3 katlı tek blok yükselmektedir. Bahsi geçen blokta toplam 27 adet daire yer almaktadır. Dairelerin 18 tanesi 2 artı 1, 9 tanesi ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekare olmaktadır. Her daire için kapalı ve açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör sistemi ve kablo TV gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Her dairede kiler alanı bulunmaktadır. Ankastre mutfak seti, duşakabin ve PVC doğrama gibi pek çok farklı özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Genç Barış Sitesi konumu hakkında

Proje, Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi 71 Evler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Şehir Hastanesi’ne yakın olarak konumlanan projede konutlar doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı, eğitim kurumları, sağlık kurumları ve spor salonu bulunmaktadır. Bununla birlikte dolmuş, tramvay, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Genç Barış Sitesi fiyatları ne kadar?

Genç Barış Sitesi projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Üstelik banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 100 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (222) 250 44 40 veya 0 (532) 763 22 66 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…