Kategoriler
Proje Haberleri

Genyap Oxygen nerede

İstanbul ilinin Kağıthane ilçesinde Genyap Oxygen projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Genyap 1000A İş Ortaklığı imzası ile yaşama kazandırıldı. İkiz tek bloktan meydana gelen proje on dört katlı olacak şekilde planlanmış durumda.

Söz konusu olan proje yüksek ve modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Bahsi geçen projedeki çalışmalar tamamlanmış durumda. Bu yönü ile bulunduğu bölgede adından söz ettiren proje aman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlarken, beklemek istemeyen alıcılar için de ilgi çekici oluyor.

Genyap Oxygen projesi bünyesinde 149 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Söz konusu projedeki konutlar hemen teslim durumunda alıcılarını beklemekte.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen projedeki konutlar Merkez Mahallesi’nde yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan Genyap Oxygen  projesi Havuzlar Caddesi No:5’te inşa edilmiş durumda. İstanbul ilinin Kağıthane ilçesinde hayata geçirilmiş olan proje konumu ile de dikkat çekiyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de bu daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Genyap Oxygen  projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Bahsi geçen 2+1 konutlar 81 metrekare ile 99 metrekare olarak hayata geçirildi. Söz konusu olan 3+1 konutlar ise 145,62 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire büyüklükleri ve konutların tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Genyap Oxygen projesinde bulunan 2+1 konutlar 665 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar ise 1 milyon 505 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Söz konusu konutlar hemen teslim durumunda.

Telefon: 0212 295 12 95