Kategoriler
Proje Haberleri

Genyap Wen Levent fiyat

GenYap firmasının imzası ile Genyap Wen Levent projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje İstanbul iline bağlı bulunan Beşiktaş ilçesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bahsi geçen proje bu yönü ile beklemek istemeyen alıcıların ilgisini görüyor.

Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede adından söz ettiren proje ikiz bloktan meydana geliyor. Söz konusu olan proje hemen teslim durumundaki konutları sayesinde zaman sıkıntısı olan alıcılar için de avantaj sağlıyor.

Genyap Wen Levent projesinde bulunan bloklar ön dört katlı olacak şekilde planlanmış durumda. Bahsi geçen proje bünyesinde 126 konut barındıracak şekilde inşa edildi. Söz konusu olan projenin çalışmaları bu yıl içerisinde tamamlandı.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Projede yer alan konutlar 1+1 ve 2+1 olarak inşa edildi. Genyap Wen Levent projesinde bulunan 1+1 konutların büyüklükleri 52 metrekare olarak hayata geçirilmiş durumda. Bahsi geçen projede bulunan 2+1 konutlar ise 80 metrekare olarak yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Genyap Wen Levent projesinde bulunan 1+1 konutlar 586 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen 2+1 daire tipindeki konutlar ise 859 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen projedeki konutlar Sultan Selim Mahallesi, Tuna Caddesi No:33’de konumlandırılmış durumda.

Genyap Wen Levent projesinde yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0212 270 22 70