Kategoriler
Proje Haberleri

Gezmişler Doğa Park Evleri oturuma hazır

Gezmişler Doğa Park Evleri projesi Gezmişler İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Giresun’un Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. 30.000 metrekarelik arazi üzerinde 4 dönümlük bir alanda binalar yükselmektedir. Bu binalarda 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Gezmişler İnşaat inşaat güvencesiyle yaşama geçirilen proje 30.000 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilmektedir. Bu arazinin 4 dönümünde binalar yükselmektedir. 6 blokta toplam 220 adet daire mevcuttur. Bloklarda 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 194 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 150 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 240 araçlık otopark alanı mevcuttur. Bununla birlikte 20 araçlık misafir otoparkı yer almaktadır. Projenin 26 dönümlük bir bölümü peyzaj alanlarına ayrılmıştır.

Sosyal alanlar içerisinde seyir terasları, tenis, basketbol ve voleybol sahası, spor salonu, yüzme havuzu, yürüyüş parkuru ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Lüks tasarım mutfak, özel cam balkon, giyinme odası, ebeveyn banyosu gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra 2 artı 1 dairelerin haricinde tüm konut seçenekleri çift banyoya sahiptir.

Gezmişler Doğa Park Evleri konumu hakkında

Proje, Giresun’un Merkez İlçesi Seldeğirmeni Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Oda genişliğindeki balkonlarda doğa ve deniz manzarasına sahiptir. Ayrıca Giresun Limanı önünden geçen Atatürk Caddesi çok yakın konumdadır. Kanuni Ortaokulu, Atatürk Anadolu Lisesi ve 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü de yakın mesafede yer almaktadır.

Gezmişler Doğa Park Evleri fiyatları ne kadar?

Oturuma hazır durumdaki Gezmişler Doğa Park Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 194 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.400.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (534) 212 48 18 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…