Kategoriler
Proje Haberleri

Gloria Homes Ağustos 2023’te teslim

Gloria Homes projesi yüksek kaliteli, konforlu ve güvenli bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu Muğla’nın Dalaman İlçesi’nde yer almaktadır. 2.590 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 36 adet daire bulunmaktadır. Bahsi geçen daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Geniş sosyal olanaklara ve yüksek kalitedeki konforlu yapıya sahip olan proje 2.590 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde modern yapıda 3 katlı konut blokları konumlanmıştır. Bu bloklarda toplam 36 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 80 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur.

Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzu, futbol sahası, yürüyüş parkuru ve spor salonu bulunmaktadır. Kablo TV, uydu, arıtma sistemi, hidrofor ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Amerikan mutfak, ebeveyn banyosu, geniş teras alanları, PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Gloria Homes konumu hakkında

Orman manzaralı konumu sahip proje, Muğla’nın Dalaman İlçesi Atakent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Güneyden meltem ve çam ormanı esintisi ile narenciye bahçeleri içerisinde ferah bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Otogara 600 metre, yeni yapılacak AVM projesine 500 metre ve Muğla Antalya Karayoluna 400 metre uzaklıktadır. Dalaman şehir merkezine ve Ortaca şehir merkezi 6 kilometre mesafede yer almaktadır. Ayrıca havalimanı 13 kilometre, Sarıgerme 16 kilometre, Göcek 15 kilometre, Dalyan ve Sarsala koyu 19 kilometre, Köyceğiz 21 kilometre ve Fethiye 40 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Gloria Homes fiyatları ne kadar?

Gloria Homes projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 90 metrekare olan 2 artı 1 daireler 1.750.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bunun yanı sıra projenin teslim tarihi Ağustos 2023 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 217 38 68 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…