Kategoriler
Proje Haberleri

Gökay Apartmanı’nda yaşam başladı

Hatay ilinin Belen ilçesinde Gökay Apartmanı projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Kurtoğlu İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Proje üç katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Gökay Apartmanı projesi bünyesinde 23 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar Sarımazı Mahallesi’nde inşa edildi. Gökay Apartmanı projesi konum olarak da merkezi bir lokasyonda yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre düzenlendi. Gökay Apartmanı projesinde bulunan konutlar 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan 3+1 dairelerin büyüklükleri ise 165 metrekare olarak planlandı. Projede bulunan konutlar alıcılarına konforlu bir yaşam sunuyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Gökay Apartmanı projesinde yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 195 bin TL’den başlıyor. Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tipi ve konutun büyüklüğüne uygun olarak tasarlandı.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.