Kategoriler
Proje Haberleri

Gökaypark Pınarbaşı ultra lüks yaşam alanlarıyla satışta

Gökaypark Pınarbaşı projesi ultra lüks yaşam alanları ile arakat ve dubleks daire seçenekleri sunmaktadır. Projenin konumu Antalya’nın Konyaaltı İlçesi’nde yer almaktadır. Üstelik bu proje Gökaylar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında arakat dairelere ve dubleks dairelere yer verilmiştir. Site içerisinde 2 artı 1 arakat daireler ile 4 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Gökaylar İnşaat firması imzası taşıyan proje kapsamında 4 katlı olmak üzere tek blok yükselmektedir. Bahsi geçen blokta arakat dairelere ve dubleks dairlere yer verilmiştir. Site içerisinde konumlanan blokta 2 artı 1 arakat daireler ile 4 artı 1 dubleks daire seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 ile 100 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 220 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde geniş bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Bununla birlikte dairelerde kat bahçeleri yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir.

Gökaypark Pınarbaşı konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Antalya’nın Konyaaltı İlçesi Pınarbaşı Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi lokasyonda yükselen proje doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır.

Gökaypark Pınarbaşı projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Ayrıca tapu ve komisyon bedeli bulunmamaktadır. Brüt 90 ile 100 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 4.200.000 TL ile 7.200.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 220 metrekare olan 4 artı 1 dubleks dairelerin fiyatları ise 10.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 333 88 94 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…