Kategoriler
Proje Haberleri

Gökdemir City satışları devam ediyor

Gökdemir City projesi Ankara’nın Batıkent semtinde hayata geçirilen yeni bir projedir. City West ve Class adı verilen iki ayrı projeden oluşan Gökdemir City, 28 bin 130 m2 alan üzerine kurulu ve 57100 m2 inşaat alanına sahiptir. Toplamda 160 adet 2+1 daire, 615 adet 1+1 daire ve 10 adet ticari alan yer almaktadır. 2023 Aralık ayında tamamlanması planlanan projede daireler teslim edilmeye başlanacaktır.

Projenin özellikleri neler?

Konut projesi Ankara İli, Yenimahalle İlçesi, Batıkent semtinde yer almaktadır. Batıkent, Ankara’nın gelişmekte olan semtlerinden biri ve son yıllarda konut projeleriyle popüler hale gelmiş durumdadır. Şehrin merkezine yakın olması ve birçok ulaşım seçeneği sunması, Batıkent’i cazip bir lokasyon haline getirmektedir.

Gökdemir City projesi İstanbul Yolu ve Batı Bulvarı’nın kesiştiği bir noktada yer almaktadır. Bu da projenin ulaşım açısından avantajlı bir konumda olduğunu göstermektedir. Ayrıca, Batıkent semtinde yer alan diğer projelerle birlikte bölgenin fiziki yapısını değiştirerek daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmektedir.

Batıkent konut projesi, City West ve Class adı verilen iki ayrı projeden oluşmaktadır. City West projesi, 2 blok halinde tasarlanmıştır. Class projesi ise yine 2 blok halinde tasarlanmıştır. Toplamda 160 adet 2+1 daire, 615 adet 1+1 daire ve 10 adet ticari alan yer almaktadır. Gökdemir City, Batıkent’e değer katan ve bölgenin fiziki yapısını değiştiren bir proje. Büyük bir alanı kaplayan projede, konutların yanı sıra ticari alanlar da yer almaktadır.

Gökdemir City fiyatları ne kadar?

Gökdemir City, modern bir yaşam alanı olarak tasarlanmıştır. Konutlar, son teknolojiyle donatılmış ve birçok sosyal donatıya sahiptir. Projede yer alan 1+1 daireler balkonlu net 47.91 metrekare büyüklüğündedir.  2+1 daireler ise ailelerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmıştır. Bu 2+1 tip daireler balkonsuz net 59.62 metrekare olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daireler balkonlu olarak ise net 69.08 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Batıkent konut projesindeki satılık dairelerin fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konutların fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık konut fiyatları henüz belli değildir. Fiyatlar belli olduğunda web sitemizde yer alacaktır. Ve ayrıca ödeme planı hakkında da bilgi verilmemiştir.

Konut projesi konum olarak Batıkent semtinde yer almaktadır. Adres olarak ise Batı Sitesi Mahallesi, 2330. Cadde No:4 Yenimahalle / Ankara adresinde yer almaktadır. Ayrıca proje hakkında daha detaylı bilgi için ise 444 81 91 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…