Kategoriler
Proje Haberleri

Göksu Cadde 22 avantajlı ödeme seçenekleriyle satışta

Göksu Cadde 22 projesi Gürdal Yapı, Hbm Yapı ve İnançlar İnşaat proje ortaklığının sunmuş olduğu ticari artı konut projesidir. Söz konusu proje Antalya’nın Kepez İlçesi’nde yer almaktadır. 5.092 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 63 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projeye dair detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Gürdal Yapı, Hbm Yapı ve İnançlar İnşaat proje ortaklığının sunmuş olduğu ticari artı konut projesi olarak hayata geçirilmektedir. Bahsi geçen proje 5.092 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Yatay mimariye sahip proje kapsamında toplam 63 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 75 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 70 metrekare olmaktadır. 24 saat kamera sistemi ile korunan projede her daire özel açık otopark alanı mevcuttur.

Bu projede lüks ve konforun yanı sıra modern teknoloji de en üst seviyede düşünülmüştür. Fiber internet, interkom sistemi, kablo TV ve uydu gibi olanaklar, konforlu ve bağlantılı bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Yangın merdiveni, hidrofor, jeneratör gibi güvenlik ve acil durum ekipmanları da yaşam kalitesini artıracak niteliktedir. Ayrıca ses yalıtımı ve ısı yalıtımı gibi özellikler konutların konforlu bir yaşam alanı sunmasını sağlamaktadır. Set üstü ocak, alüminyum doğrama ve vestiyer gibi özelliklerle donatılmış bu konutlarda, aynı zamanda çelik kapı ve Amerikan mutfak gibi özellikler yer almaktadır. Dairelerin kendine ait teras alanı yer almaktadır. Aynı zamanda ebeveyn banyolu, açık mutfak, ayrı mutfak daire tipleri olarak seçenekleri mevcuttur.

Göksu Cadde 22 konumu hakkında

Antalya’nın Kepez İlçesi’nde yer alan proje Göksu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projedeki daireler park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Bölgede bulunan alışveriş merkezi, eğlence merkezi, spor salonu, market, semt pazarı gibi imkanlar yaşamı kolaylaştırmaktadır. Ayrıca sağlık konusunda hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları da yakın mesafede yer almaktadır. Otobüs durakları proje alanına çok yakın konumdadır.

Göksu Cadde 22 fiyatları ne kadar?

Göksu Cadde 22 projesinde uygun ödeme koşulları mevcuttur. Brüt 75 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.990.000 TL ile 3.900.000 TL arasında değişmektedir. Üstelik projenin teslim tarihi Aralık 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0533 327 74 24 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…