Kategoriler
Proje Haberleri

Göktürk Konutları Antalya satışta

Göktürk Konutları Antalya projesi isminden de anlaşılacağı üzere Antalya’nın Serik İlçesi’nde yer almaktadır. Bahsi geçen proje Şişmanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.530 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 10 adet daire bulunmaktadır. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Şişmanoğlu İnşaat güvencesiyle tasarlanan proje 1.530 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 6 katlı modern yapıda tek blok yükselmektedir. Bu blokta toplam 10 adet daire yer almaktadır. Bununla birlikte projede ticari üniteler de mevcuttur. Daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekare olmaktadır. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 118 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için yaklaşık 18 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde çocuk oyun parkı ve kamelyalar bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, duşakabin, vestiyer ve panjur sistemi gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Göktürk Konutları Antalya konumu hakkında

Proje, Antalya’nın Serik İlçesi Merkez Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Jandarma arkasında yer alan proje pek çok lokasyona yakın konumdadır. Yunus Emre Anadolu Lisesi’ne, Atatürk Anadolu Lisesi’ne 100 metre, Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi’ne 200 metre mesafededir. Ayrıca D400 karayoluna 150 metre mesafede yer almaktadır.

Göktürk Konutları Antalya fiyatları ne kadar?

Göktürk Konutları Antalya projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 145 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik projenin teslim tarihi Nisan 2024 olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(242) 722 92 29 veya 0(551) 595 29 29 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…