Kategoriler
Proje Haberleri

Göktürk Prime satışları devam ediyor

Göktürk Prime Evleri projesi geniş odaları ve konforlu daireleri ile sizlere sunulmaktadır. Konut projesi Paryap Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Bu proje kapsamında 2 adet 2+1, 2 adet 3+1, ve 1 adet 4+1 dairelerin satışları devam etmektedir. Bu şekilde projedeki evlerin özellikleri ve konumuyla dikkat çektiği bilinmektedir. Sizler bu daireleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış özellikleri hakkında

Bu Göktürk Prime projesindeki evler konumu dolayısı ile güneş almaktadır. Bu proje kapsamında 64 daire ve 2 bloktan oluşmaktadır. Seramik zemini olan bu ev modern görünümü ile sunmaktadır. Aynı zamanda apartmanın içerisinde asansör bulunmaktadır. Site içerisinde otoparkının bulunması arabası olan ev sahibi için oldukça iyi bir özelliktir. Evlerin kapısı olarak çelik kapı kullanılmaktadır. Ayrıca sizlere şehir manzarası sunan bu evleri detaylı bir biçimde incelemek mümkündür. Evlerin içi ve dışı modern tarzda döşenmenin yanı sıra geniş ve konforludur. Spot aydınlatması olan bu ev oldukça canlı bir görüntü sunmaktadır. Park ve yeşil alanları bulunan bu evler sizin için oldukça uygundur. Sosyal alan olarak oyun parkı, spor alanı bulunmaktadır. Aynı zamanda evin dış yapısına ses ve ısı yalıtımı mevcuttur. Bu şekilde evlerin iç ve dış yapısını detaylı bir biçimde anlatmak mümkündür.

Göktürk Prime Konutları konumu hakkında

Bu projenin özelliklerinin yanı sıra konumu ile de dikkat çekmektedir. İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde bulunan bu evlerin konumu olarak sizlere oldukça kolaylık sağlar. Sağlık olarak eczaneye, hastane ve sağlık ocağına yakın olması oldukça iyi bir özelliktir. Aynı zamanda park gibi vakit geçirmeniz için olan yerlere de giderek kendinize vakit ayırabilirsiniz. Aynı zamanda semt pazarı ve markete de yürüme mesafesi ile ulaşmak mümkündür. Herhangi bir acil durma karşı itfaiye ve polis merkezinin yakın olması da artı bir özelliğidir. Şehir merkezine ve belediye de yakın olan bu ev sizlerin ihtiyaçları kapsamında konumlandırılmıştır. Ulaşım olarak otobüs durakları oldukça yakındır. Ayrıca metro ve minibüste tercihiniz olabilir. Ana yola ve caddeye de kısa bir sürede ulaşabilirsiniz. Sizlere bu evler konumundan dolayı doğa, ve şehir manzarası sunmaktadır.

Göktürk Prime Fiyat Bilgisi Hakkında

2+1 tip olan evler brüt 102 metrekare, net 75 metrekare şeklinde tasarlanmıştır. Fiyatları yaklaşık olarak 1 milyon 597 bin 200 liradır.

Diğer 2+ 1 tip daireler ise brüt 94 metrekare, net 81 metrekare olarak tasarlanmıştır. Fiyatı yaklaşık olarak 844 bin liradır.

3+1 daire brüt 189 metrekare, net 127 metrekare olarak tasarlanmıştır. Fiyatı yaklaşık olarak 2 milyon 662 bin liradır.

3+1 daire ise brüt 189 metrekare, net 127 metrekare şeklinde tasarlanmıştır. Fiyatı yaklaşık olarak 2 milyon 795 bin 100 liradır.

4+1 daire ise brüt 210 metrekare, net 156 metrekare şeklinde tasarlanmıştır. Fiyat yaklaşık olarak 3 milyon 327 bin 500 liradır.

Bu şekilde Göktürk Prime Evleri projesini anlatmak mümkündür. Daha detaylı bilgi alarak bu evler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Daha fazla proje hakkında bilgi almak mümkündür.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak için 0 (530) 421 67 77 numaralı telefonu aramanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…