Kategoriler
Proje Haberleri

Göktürk Sitesi 3 Sakarya satışları başladı

Göktürk Sitesi 3 Sakarya projesi Ada Tok İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Sakarya’nın Serdivan İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde konumlanan projede her biri 3 katlı olmak üzere çeşitli konut blokları bulunmaktadır. Bu bloklarda ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ada Tok İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje çerçevesinde her biri 3 katlı olmak üzere lüks yapıda bloklar yükselmektedir. Bahsi geçen projedeki bloklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 ve 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 ile 140 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daireye 1 araçlık açık otopark alanı mevcuttur. Projede çevre düzenlemesi ve yürüme yolları yapılacaktır. Zemin katlardaki dairelerin müstakil bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Ayrıca orta ve üst katlardaki teraslarda müstakil kullanım mevcuttur.

Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. İç kapılar ise ahşap kaplamalı veya lake boyalı kapı olacaktır. Bununla birlikte görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Dairelerde ebeveyn banyosu yer almaktadır.  Küvetler, duşakabin, armatürler, banyo dolabı, mutfaklarda akrilik Hayglas kapak ve Çimstone tezgah yapılarak teslim edilecektir. Antre ve mutfak zeminlerine parlak yapay granit veya seramik uygulanacaktır. Üstelik salon yer kaplamalarında ve diğer odalarda parke görünümlü seramik uygulanacaktır.

Göktürk Sitesi 3 Sakarya konumu hakkında

Proje, Sakarya’nın Serdivan İlçesi Vatan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen projedeki konutlar doğa manzarasına sahiptir. Yakın çevresinde alışveriş merkezi, sağlık kurumları, eğitim kurumları ve cami bulunmaktadır. Bununla birlikte dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Göktürk Sitesi 3 Sakarya fiyatları ne kadar?

Göktürk Sitesi 3 Sakarya projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.780.000 TL ile 1.875.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin fiyatı 2.350.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 270 55 04 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…